Gulvafslibning - gulvafhøvling

Hansengulvafslibning.dk udfører altid en flot og professionel gulvafslibning Jeg kan som oftest få dine gamle gulve til at se ud som nye igen. Du er som kunde hos mig altid sikker på et flot og veludført resultat efter jeg har været i gang med dine gulve. Jeg har været i gulvbranchen i over 20 år så erfaringen det mangler jeg ikke. Der er ingen opgaver inden for gulvafhøvling / gulvafslibning som jeg ikke kan klare. Mange års erfaring inden for gulvafslibning/Gulvafhøvling har også givet god indsigt i materiel og maskiner og derfor hele tiden følger den teknologiske udvikling.
Jeg besøger gerne dig eller telefonisk vejleder dig gerne omkring med om dit gulv skal slibes eller om det skal afhøvles. Der er forskel på det udstyr der bruges til gulvafhøvling og gulvafslibning.
Hos Hansengulvafslibning.dk bruger jeg en maskine med sandpapir. Først starter jeg med en grov kornet sandpapir og langsomt arbejder jeg mig ned til et meget finkornet sandpapir.

Jeg sliber dine gulve til de får et flot look, og står som nye. Ved en typisk gulvslibning aftages der ca 0,5 – 0,7 til 1mm af dit træ gulv.
Når vi snakker gulvafhøvling Hos Hansengulvafslibning.dk bruger jeg en afhøvlingsmaskine hvor på der er monteret nogle høvle, afhøvlings metoden bruges oftest på rigtig gamle gulve der aftages ca. 3-4 mm af gulvet. I langt de fleste tilfælde kan et gulv nøjes med en almindelig gulvafslibning.

Gulvafslibningspris er individuel og jeg kommer gerne ud til dig/jer og giver et gratis og uforpligtigende tilbud på et gulv arbejde.
Det kan være meget svært at give en pris på en gulvafslibning hvis man ikke har set gulvet først, derfor, vil jeg helst komme forbi og give dig tilbuddet personligt. Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig for at få en ca pris på en gulvbehandling, men det er som sagt meget svært at vurdere før det pågældende gulv er blevet set af mig.

Jeg bestræber mig altid på at have yderst konkurrencedygtige priser, samtidig med at jeg ligger en stor ære i at udføre et korrekt og veludført gulvarbejde hver gulvafslibning/ gulvafhøvling

 

Oprydning og rengøring ved gulvafhøvling

Gulvafslibning og efterbehandling kan være en rodet og støvet affære. Selvom der sidder meget effektive sugere på de allerfleste gulvslibemaskiner, så kan støv ikke undgås. Jeg gør dog alt hvad der er i min magt og har en Cyklon til at snuppe ca. 98 % af alt støv fra Gulvafslibningsmaskiner

Send mig dit gulv!

Jeg kan hurtigere give dig et skarpt tilbud, hvis jeg får dit gulv at se.
Derfor kan du her sende mig billeder af dit gulv, så jeg kan tage et kig og vende tilbage.
Det er godt nok smart!

Send mig et billede

Maximum file size: 268.44MB