Afslibning af terrasseplanker

Afslibning af terrasseplanker. Giv træ terrasse et nyt og frisk udseende

Er træ terrasse blevet slidt og grim af vejrets påvirkning, algevækst og flere års brug? Så kan slibning af træ terrassen være en rigtig god løsning, der både får den til at se ud som ny, så du får mere lyst til at bruge den, men også giver terrassen øget styrke og holdbarhed. En nyslebet og efterbehandlet træ terrasse er samtidig også en billigere løsning i forhold til at lægge en helt ny terrasse.

Ring til Hansen Gulvafslibning og få et uforpligtende tilbud på afslibning af terrasseplanker  

Se flere billeder af vores arbejde på vores Facebook profil

3 x lak gulvafslibning i kolding, Afslibning af terrasseplanker kolding

Send mig dit gulv!

Jeg kan hurtigere give dig et skarpt tilbud, hvis jeg får dit gulv at se.
Derfor kan du her sende mig billeder af dit gulv, så jeg kan tage et kig og vende tilbage.
Det er godt nok smart!

Send mig et billede

Maximum file size: 268.44MB